Az oldal szépségét és külsejét köszönjük Sophia Stewartnak a ccs kódokért pedig
köszönet jár Anora Blake-nek
Továbbá köszönet a specto oldalnak is nagyon sokat segítettek a kódok terén.
Ami tőlük van mind FEL VAN TÜNTETVE!
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2013. Mar. 07. ♫♪ Tartózkodási hely : New York ♫♪ Hobbid : Tervezés, zenélés ♫♪ Humor : Bombázó ;)
Tárgy: Re: Törvénykönyv! Vas. Május 19, 2013 8:48 am
+1
Sziasztok! Nos mivel már rengetegen rágták a fülemet, hogy legyen több játék ezért belementem. Mostantól 2 játék van érvényben, plusz a múlt. Egyenlőre legyen ez elég mindenkinek és ha nem akkor majd tovább gondolkodom a témán. Győztetek, de csak most!
Sophia Stewart Gazdag
Hozzászólások száma : 143 Join date : 2013. Mar. 07. ♫♪ Tartózkodási hely : New York ♫♪ Hobbid : Tervezés, zenélés ♫♪ Humor : Bombázó ;)
Tárgy: Törvénykönyv! Csüt. Márc. 07, 2013 4:33 am
Regisztrálás
- Csak vezetéknév keresztnév vagy esetleg egy középső névvel regisztrálhatsz! Ha ilyen nicknevekkel regisztráltok, mint pl.: szeretemnewyorkot002 RÖGTÖN TÖRLÉSRE KERÜL -Írd meg a karakterlapod mintáját a megadott szempontok szerint. Amire 7 napod áll rendelkezésre. - Ha nem teljesítitek a követelményeket automatikusan figyelmeztetünk, majd a 8. napon törölve leszel. - Foglalj avatárt és nevet. - Avatárod mellett jelezd a titulosod, mint pl.: Jason Miller "Young Miller"
Szabályok.
- Fontos a becsületes játék!(Ami annyit takar, hogy ne 4-5 sorral válaszolj) -Természetesen mellőzzük a trágár, ocsmány beszédet! -Előre megbeszélt játék van! -Ne mozgasd mások karakterét, mert lehet egy olyan helyzetre nem úgy reagálna. -Egyszerre egy játék engedélyezett! - Akkor meg engedett a 2 játék, ha a múltban is a jelenben is játszol, hiszen a karaktered jelenben egyszerre nem lehet több helyen viszont múlt egy fajta vissza emlékezés. A múltban is csak egy játék engedett -Játékodat E/1-ben írd meg a monológ rész pedig múlt idejű legyen! pl.: -Hogy mersz meg csókolni?-Kérdeztem, majd tiszta erőmből arcon vágtam és elsétáltam. -ha valamilyen oknál fogva nem tudsz jelen lenni, akkor azt a hiányzási naplóba írd meg, így a karaktered biztonságban van a törléstől. -Ha 5 nap elteltével nem jelentkezel úgy, hogy nem szóltál akkor felszólításban részesülsz, majd ha a levelünkre sem reagálsz akkor a karaktered eladásra kerül. -Reagok megírásával is ugyan ez a helyzet. -Reagnak 200 szóból kell állnia. Kihúztam, hiszen van mikor az ember nem tud annyit reagálni, de ne 5 soros legyen! Akkor tér vissza a szabályba, ha a játékosok nem tisztelik mások írását. - +18-as jelenetek megírásához finom megfogalmazást kérünk, trágár szavakat mellőzzük. -Tiszteld a Staffot, mert ő miatta lett az oldal olyan amilyen. Ha tisztelentlen vagy egy idő után akkor sajnos itt nincs helyed. -Egy rendkívüli szabály pedig, ha a Staff unalmasnak találja a játékot vagy látja, hogy a népnek nincs ötlete különböző dolgokat ruházhat fel a szereplőknek pl.: xy kavarjon yx-szel, vagy öld meg ezt és ezt. -Ami még nagyon fontos, ha valakit megölnek akkor nem lehet szellem se ilyen, hanem ha akarja mondhatja azt is, hogy megrendezte a halálát vagy ilyenek. Vagy, ha ezt megtetted válts karakter nevet avatárt mindent!