Az oldal szépségét és külsejét köszönjük Sophia Stewartnak a ccs kódokért pedig
köszönet jár Anora Blake-nek
Továbbá köszönet a specto oldalnak is nagyon sokat segítettek a kódok terén.
Ami tőlük van mind FEL VAN TÜNTETVE!
KARAKTERED NEVE: Sophia Stewart KOR: 24 SZÜLETÉSI HELY.: New York PLAY BY.: Sophia Bush MIÓTA VAGY A SZEREPJÁTÉK VILÁGÁBAN?: fél éve plusz minusz pár hónap CSOPORTOD NEVE.: Gazdag USER NÉV: Sofi
Spoiler:
/Mit gondoltok miért ez a kari nevem és a színészé is /
Külső és belső érékeid!
Egy elég össze szedett lány vagyok. Amikor a Gimibe jártam kitűnő tanuló voltam és én voltam a pom pom lányok vezetője. Igaz nagy ringyó hírében álltam a suliban, de az már csak mellékes. Aztán változott az idő kicsit érettebb lettem és már gondoskodóbb is, persze megmaradtam az a szókimondó lány aki most vagyok. Stílusérzékem páratlan. Rajztudásom is elég ahhoz amire használom. Ön fejű és makacs vagyok néha.. na jó mindig. Imádom a bulizás egyszerűen imádok élni. Mára már nem vagyok olyan, mint a gimiben, hogy mindenkivel összefekszem, de nekem is lehet egy éjszakás kalandom. Adok az öltözködésemre és 2 hetente ápolom fodrásznál a hajam.
Dolgok rólam!
New York az én mindenem. Szeretem ez a város, vonzz a pörgés benne és érdekelnek a különböző helyek. Imádom Rihannát és Shakirát. Mostanában nincsenek kedvenc zenéim nem válogatok, ha megtetszik valami egyből rá kattanok. Divattervező révén igen jól tudok rajzolni, festeni egyebek. Értek a divathoz és imádok új dolgokat felfedezni ezen a téren. Imádok énekelni nagyon is gitározni csak elkezdeni valamit és sodródni az árral, hogy vigyen a zene, ezt imádom. imádom a cipőket szinte gyűjtő vagyok, de nem csak a cipők terén, hanem ékszerek és persze ruhák terén is így van ez.
Ez az én történetem!
Az én életem? Nos hol is kezdjem? Itt születtem New Yorkban még 24 évvel ez előtt. Gimiben én voltam az ász mindenki imádott engem és szomjaztam a népszerűségre. Voltak lányok akik ezért megöltek volna. Engem nem zavart, ha irigyelnek, sőt vágytam rá, ám azonban anyám ivott sokat édes apám meg elhagyott minket, mikor még kisebb voltam. Nem volt egy olyan nagyon jó életünk. Kezdetben anyám a fél házat is elitta volna, én azért tanultam olyan sokat, hogy legyek valaki, hogy majd én legyek az aki megmondja másoknak, hogy mi is legyen. Imádtam bulizni is és nem titok nagyon sok fiúval lefeküdtem akkoriban. Aztán leérettségiztem egyetemre mentem művészet és divattervezői szakra. Élveztem a sulit és valahogy egyre jobban kezdtem megkomolyodni tőle. Elköltöztem anyámtól aminek nagyon örültem. Kivettem New Yorkban egy kis lakást egy bár fölött, most már tudom miért volt ilyen olcsó. Élveztem a szabadságot. Próba szerencséből nyitottam egy ruhatervezői szalont ahol én magam vártam kezdetben a ruhákat. A szalon beindult és mára már mindenki ismeri a Sophia Stewart nevet. Ám a hírnév előtt megismerkedtem egy férfival, a neve Hayden Grey. Először tartózkodtam tőle és nem akartam beszélni se vele, de aztán apránként beleszerettem. Aztán mikor azt hittem boldog lehetek, minden elromlott. egy barátnőmmel láttam csókolózni, tudtam, hogy nagy nőcsábász hírében áll ezért nem is hittem neki. Ez még jobban ösztönzött engem arra, hogy nagyobb sikereket élhessek el és 24 éves koromra hatalmas vállalatot hoztam létre és több pénzem van, mint amennyit csak eltudnék költeni, de ami nem fog változni az az, hogy magányos vagyok, mert nekem csak Hayden volt az igazi.