Szenvedélyes élet
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nem gondolkodtál azon, hogy jó lenne belecsöppenni egy másik életbe? Itt megteheted légy rosszfiú, rossz kislány vagy akárki aki csak szeretnél

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőség

Sophia Stewart
Admin
Multik:
Anastazia Monroe

Anora Blake
Admin
Multik:
----

Alexander Saimon
Moderátor
Multik:
Fontos linkek

Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy
Anora Blake  EmptyCsüt. Aug. 01, 2013 8:45 pm by Vendég

» Victorian Angels
Anora Blake  EmptySzomb. Júl. 27, 2013 9:22 am by Anora Blake

» Angyalok és Démonok
Anora Blake  EmptySzomb. Júl. 27, 2013 9:21 am by Anora Blake

» Partner keresés játékhoz!
Anora Blake  EmptySzer. Júl. 24, 2013 2:29 am by Alexander Saimon

» Rét
Anora Blake  EmptyHétf. Júl. 22, 2013 6:43 am by Anora Blake

» Dragon club
Anora Blake  EmptyVas. Júl. 21, 2013 10:38 am by Alexander Saimon

» Tengeroart
Anora Blake  EmptySzer. Júl. 17, 2013 11:31 am by Hayden Grey

»  Halálos iramban FRPG
Anora Blake  EmptySzomb. Júl. 13, 2013 4:20 am by Anora Blake

» Név és play by foglaló
Anora Blake  EmptyPént. Júl. 12, 2013 1:49 am by Zackary Balston

Wanted

Sarah Black;; Dia'k
Christopher Miller nocsábász
Nate Davis Gazdag
Nicholas Mark Parker;; Star ;szinesz [FONTOS!]
Anna Mccall; Gazdag
Caleb.... Gazdag [FONTOS!]

Kiemelt társoldalaink

PLL RPG |
Got a Secret can you keep it? ...

Anora Blake  Gk9Ao

Őket nyugodt szívvel ajánlom játékra! ;)

Újság!

Újság
-
Pletyka rovat.: John és az ismeretlen szépség ##
Sophia Stewart megbukott? ##
-
© Credit
Az oldal szépségét és külsejét köszönjük Sophia Stewartnak a ccs kódokért pedig köszönet jár Anora Blake-nek Továbbá köszönet a specto oldalnak is nagyon sokat segítettek a kódok terén. Ami tőlük van mind FEL VAN TÜNTETVE!

Anora Blake

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Sophia Stewart
Gazdag
Gazdag
Sophia Stewart

Hozzászólások száma : 143
♫♪ Tartózkodási hely : New York
♫♪ Hobbid : Tervezés, zenélés
♫♪ Humor : Bombázó ;)

Anora Blake  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anora Blake    Anora Blake  EmptyHétf. Márc. 11, 2013 2:06 am

Elfogadva
Nos,mint fő admin szeretnélek én elfogadni kedves admin társam.
Nem lehetett neked se könnyű dolgod a szüleid válása után. És remélem kerülni fogod majd a rossz fiúkat, bár itt minden megtörténhet. Jó játékot és további jó adminkodást!

Vissza az elejére Go down
Anora Blake
Gazdag
Gazdag
Anora Blake

Hozzászólások száma : 75
♫♪ Tartózkodási hely : New York
♫♪ Hobbid : Sütés
♫♪ Humor : XD --> Ez mindent elárul!

Anora Blake  Empty
TémanyitásTárgy: Anora Blake    Anora Blake  EmptyVas. Márc. 10, 2013 8:41 am

Anora Blake

♫♪ Guardian angel
Rólam!

KARAKTERED NEVE: Anora Blake
KOR: 20
SZÜLETÉSI HELY.Párizs
PLAY BY.:Emma Stone
MIÓTA VAGY A SZEREPJÁTÉK VILÁGÁBAN?: 1-2 éve
CSOPORTOD NEVE.: Gazdag
USER NÉV: Vivi

Külső és belső érékeid!

Hát mivel is kezdjem? Itt vagyok én, aki a 172 cm-el valószínűleg nem a világ legnagyobb embere. Ugye tudod, hogy a hölgyek súlyát nem illik megkérdezni? Na, jó, neked persze válaszolok, 52 kg vagyok, szerintem ez teljesen átlagos, vagy legalábbis arányos. Igen, jól látod, hogy festet, szőke vagyok, de először volt barna, aztán vörös, és rá untam, szóval szőke lettem. Ez eddig a legjobb, szóval biztosan marad! Zöld szemem van, és nem kell aggódni, mivel ez zöld is marad. Szeretek divatosan öltözni, és ez azt is jelenti, hogy hajlandó vagyok egy napot magas sarkúban eltölteni. Jó, azért díjat nem kérek érte, de biztosan van, aki most hülye libának néz. Pedig, biztosíthatok mindenkit, hogy nem vagyok az. Hajam kerekítve: a hátam közepéig ér! Semmi jónak elrontója nem vagyok, ahogy éppen kedvem van, úgy hordom: lófarokban; feltűzve; két copfban; kibontva; vasalva; göndörítve! Na, de ennyi elég is volt a külső dolgokról. Milyen vagyok én? Hallgatagnak nem mondanám magam, de azért nagy szám sincs. A véleményemet általában magamban tartom, nem osztom meg senkivel sem, bizalmatlan vagyok. Hogy miért, azt nem tudom. Gyerekkorom óta szinte egyedül vagyok, ebből adódik, hogy mindent magam oldok meg, ha nem életbe vágó a dolog, akkor nem kérek segítséget.

Dolgok rólam!

Zenék... Ha lenne, időm sokat hallgatnám a kedvenc bandám dalait. De mivel nincsen, nem igazán tehetem meg. Rock, pop, még a metál is belefér. Persze a kedvenc bandámat senkiért nem cserélném le, mondhatni hűséges típus vagyok! Mikor még kisebb voltam nagyon aktívan sportoltam: kosár, és keleti harcművészetek. Ezek mára már nagyon távol állnak tőlem, ami nem is meglepő, sokat változtam az óta. Azt hiszem, jól tudok főzni. Mostanában magam csinálom, és mivel még itt vagyok, bátran mondhatom nem halálos. Jó kis unaloműzés. Szeretek itt élni New Yorkba, mert szeretem a nyüzsgést. Meg természetesen az embereket, hogy minden elérhető távolságban van, szóval mindent szeretek itt. Na, jó, azt hogy este nem merek sikátorba sétálgatni, az nem véletlen. Mint minden hol itt is vannak sötét emberek, rossz irányba haladó fiatalok. Sőt, az se segít, hogy egy nagyvárosban, mint pl. New Yorkba sokkal több ilyen ember van. De semmi nem lehet hibátlan. Nem tervezem, hogy elmegyek innen, legalábbis huzamosabb időre biztosan nem. Még az is lehet, ha elmennék, honvágyam lenne, attól függetlenül, hogy nem itt születtem, viszont, itt éltem le fél életemet, imádom ezt a várost.

Ez az én történetem!

1993. június 18.-án születtem Párizs egyik magánklinikáján. Császármetszéssel jöttem világra, legalábbis azt mondták. Én nem ítélkezhetek, mindössze csak annyit mondhatok, hogy a szüleim mindent megtettek azért, hogy mindenem meg legyen. Még akkor is, ha ez azzal járt, hogy csak hétvégén egy ebédre volt idejük rám. Konkrétan magamat neveltem, meg néha rám szólt, ha rosszat csinálok, a takarítónő. Aztán 5 éves koromban jött még csak a hidegzuhany a szüleim elváltak. Akkor még nem tudtam ennek az okát, de ma már világos, hogy egyikük sem volt az a tipikus házas ember. Mondhatnám úgy is, hogy amolyan nyitott kapcsolat volt, az övék. De a legfőbb gond nem ez volt, hanem hogy apám New Yorkba költözött, anyám pedig Párizsban maradt. New Yorkba kerültem apámhoz, amit azért nem igen értettem elsőre. A nevelő anyám tényleg egy hárpia volt, és akkor értettem meg mit érzett pontosan hamupipőke a mesében. De apámat ismervén ez a kapcsolat se volt hosszú, sőt az elején halálosan nagy szerelemből, pár hónap alatt a bulvársajtó legnagyobb botránya kerekedett. „Pénzel, mindent meglehet oldani.” ez volt az a mondat, amit sokszor hallottam apám szájából, ha a legnagyobb bizalmasával beszélgetett. Igazából bárhová is kerültem, se hogy se kaptam nagyobb figyelmet, így igazából, számomra a nagy változást az iskola jelentette. Persze nem volt hétköznapi suli, egy elit iskola volt, de itt volt lehetőségem először nem csak a sznob álbarátaimat nézegetni. Hamar kijártam a sulit, szín ötös tanuló voltam, és mire észbe kaptam már egyetemre jártam, vagy is járok. Várom, hogy valaki megváltoztassa unalmas és pénz teli hétköznapjaimat. Emily a barátnőm, ő sötét dolgokba hajt, így találkoztam már egy két furcsa emberrel, egy furcsa szórakozó helyen, furcsa látvánnyal… Talán a jövőben hanyagolnom kéne a vele való barátságot, de majd elválik, mikor kerülök bajba. Ennyit röpke életemről, éljünk a mának! Wink

Sophia Stewart ~ Passionate Life Staff ®️

Vissza az elejére Go down

Anora Blake
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Szenvedélyes élet :: Karakterek :: Gazdagok-
Ugrás: